STUGAN

Ta en tit!

Insidan av stugan är ljus, charmig och smakfullt inredda. Det har en stor terrass och du kan känna brisen från havet som kyler dig ner under sommarmånaderna. Det finns en trädgård från vilken du kan ta kryddor och örter. Terrassen runt huset vetter mot södra och sydvästliga riktningarna. Detta garanterar en frukost i morgonsolen och vackra solnedgångar under varje säsong under hela året.

Stugan ligger i ett lugnt område och på ’badrock-avstånd’ från ett vackert litet badområde med sandstrand och bryggor, kallade ’Tornviksbadet’. Eller på 800 meters gångavstånd till ett större badområde med ett dykningstorn, kallad Kattevik. Nära huset, nerför kullen, finns en nybyggd stor lekplats, en bouleplan, en tennisbana, en minigolf, en fotbollsplan samt extra parkering.

Kvarnstugan är en idealisk destination för två familjer med barn. De två enskilda husen är sammankopplade via de två mindre sovrummen med en skjutdörr däremellan.

Stugan kan användas som två oberoende enheter, alla med egen terrass med trädgårdsmöbler, ett vardagsrum med en braskamin som man eldar med ved, ett fullt utrustat öppet kök, ett badrum med dusch och toalett och två sovrum med dubbelsängar. Det finns wifi i hela ställe så klart, i ett hus finns det en smart-TV.

Så varje familj kan ha sina privata stunder och du kan gå med varandra när det är dags att gruppera sig i den andras hus eller terrass.

Huset är också perfekt på ett grupp på upp till 8 personer som kan alla sitta runt ett stort bord. I denna avslappnade miljö kan alla njuta av detta vackra fritidshus och den omgivande naturen.

Även på våren, hösten och vintern kan du njuta av lugnet i Kvarnstugan.